Over deze website

Deze website is gemaakt door de gemeente Dijk en Waard.

De privacyverklaring en hoe er met persoonsgegevens wordt omgegaan, staat op de website van de gemeente Dijk en Waard

Bezoekersstatistieken

De gemeente Heerhugowaard verzamelt automatisch gegevens over het bezoek aan en het gebruik van deze website. Deze informatie is anoniem. Informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP-adressen) gebruikt de gemeente alleen voor bezoekersstatistieken, en om eventuele technische problemen op te lossen. De gemeente Heerhugowaard gebruikt deze gegevens nooit om individuele bezoekers te identificeren.

De gemeente Heerhugowaard gebruikt het webstatistiekenpakket Google Analytics. Wij hebben Google Analytics privacyvriendelijk ingesteld conform de Handleiding privacyvriendelijk instellen Google Analytics  van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Toestemming vragen voor deze cookies is dan niet meer nodig. Daarom krijgt u geen cookiemelding te zien als u de website bezoekt

Deze website is door de gemeente Heerhugowaard gemaakt in opdracht van de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard.

Er is veel aandacht besteed veel  aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de website van de Omgevingsvisie Langedijk en Heerhugowaard gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken.

Hier leest u meer over toegankelijkheid: https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register/4272

Onze website www.omgevingsvisie.ldhhw.nl is gebouwd in Typo3 open source software. De technische realisatie is verzorgd door OpenGemeenten.